3 Temmuz 2013 Çarşamba

Her Takıma Bir İsyankar Lazım

Başarılı futbol kulüpleri, birbirine benzeyen birkaç adamdan ziyade bambaşka özelliklere sahip ancak birlikte hareket etmesini bilen oyuncuları aynı çatı altında toplayabilenlerdir kanımca.

İşte tam da bu sebepten dolayıdır ki Felipe Melo'nun ne pahasına olursa olsun takımda tutulması gerektiğini düşünenlerdenim. Bakın oyun stili ya da yetenekleri değil bahsetmek istediğim konu. Tamamen sahaya yansıtttığı ruh haliyle ilgili. Takımı ayağa kaldıran hırsı ve isyanı hatta bazı anlarda bu durum takımı zor durumda bıraksa bile aşırı agresifliği... Saydıklarımın özelliklerin hepsine sahaya yansıtabilecek başka bir oyuncu Galatasaray'ın kadrosunda bulunmuyor. Pitbull'un sahip olduğu özelliklerin hepsini bünyesinde barındıran ve O'ndan daha gencini ise Avrupa'da bulmak neredeyse imkansız. Brezilya'da Melo kalitesindeki genç orta sahalar ise Avrupa'da önceliği 5 büyük lige veriyor.

Hali hazırda kulüpte bulunduğu 2 yıl boyunca takıma maksimum seviyede(2. yıl sözleşmesinin geç imzalanmasından dolayı biraz sekteye uğrasa da) performans katkı veren futbolcunun mutlaka Galatasaray'da kalması gerekir.


İşte bu sebepten dolayı bu sezon transfer döneminde benim için herkes, Melo'dan sonra gelir!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About