18 Temmuz 2012 Çarşamba

Galatasaray 2012-2013 Formaları




Parçalı forma klasik. Galatasaray'ın vazgeçilmezi. Yaka detayıyla birlikte oldukça çok şık olmuş. Tek sorun Türk bayrağının yeri. Keşke bayrak logonun bulunduğu bölgede logo ise arma ile bayrak arasında olsaymış. Yine de çok başarılı. 


Beyaz forma bu sezon deplasman forması olarak tercih edilmiş. Kalp hizasından aşağı inen sarı kırmızı şerit oldukça güzel bir görüntü ve sağ kolda aynı sarı kırmızı şerit tercih edilmiş. Başarılı. 


Kırmızı forma açık ara bu sezonun en iyisi ve en çok satılacağını düşündüğüm forma. Sade bir forma ancak bu kadar güzel gösterilebilir. Parçalının yeri Galatasaraylılar için her zaman ayrıdır ancak bu sene kırmızı formanın senesi olabilir.

Ekleme: Lansman'dan birkaç saat sonra arkadaşlarla beraber Aslantepe GSStore'a gittik. Bilindiği gibi beyaz forma 1 ay sonra satışa çıkacağından store tamamen parçalı ve kırmızı formayla donatılmış. Parçalı forma fotoğrafta göründüğünden daha güzel, kırmızı ise beklentilerimin biraz daha altında kaldı ve ben tercihimi parçalı'dan yana kullandım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About