24 Kasım 2012 Cumartesi

Pitbull'du Panter Oldu



Galatasaray, hafta içinde oynadığı Manchester United karşılaşmasından sonra Elazığspor deplasmanından da enteresan bir maç sonuyla 3 puanı alarak ligde liderliğini sürdürdü.

Fatih hocanın yaptığı rotasyon ve takımın bu sezon lig maçlarında gösterdiği yavaş oyun sebebiyle ilk yarı Galatasaray'dan beklentiler özellikle ilk yarı boşa çıkmıştı diyebiliriz. Elle tutulur pek bir şey bulamadık.

İkinci yarıda ise Riera'nın sol kanattan yaptığı ortada Ivesa'nın ıskaladığı top Yekta'ya çarptı ve kaleye yöneldi. Yekta topu çizgide de tamamlamış olabilir yada çarpan top direk ağlara gitmiş olabilir. Galatasaray bu golle öne geçti ve arka arkaya bulduğu pozisyonlarla ikinci golü aradı ancak Emre, Yekta, Aydın ve Umut'la yakalan ancak akıl almaz şekilde kaçırılan pozisyon sonrasında maçın sonu geldi çattı.

Son dakikada Muslera'nın hatalı çıkışı sonrasında Elazığspor penaltı kazandı ve Muslera bu pozisyonda kırmızı kart ile cezalandırıldı ki bana göre karar sarı kart olmalıydı ama Özgür Yankaya takdir hakkını kırmızıdan yana kullandı.

Galatasaray'ın değişiklik hakkı kalmadığı için kaleye Felipe Melo geçti ve Göksu'nun kullandığı penaltı vuruşunda top sağ köşeden çıkartıp üç puanı Galatasaray'a getirdi. Belki bu sezon Melo'dan oyun anlamında beklediğimiz performansları henüz izleyememiş olsak da Manchester United karşısında gol öncesi isyanı ve penaltı pozisyonunda sorumluluktan kaçmıyor olması eski Melo'nun dönmek üzere olduğunun sinyali gibi görünüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About