24 Ekim 2012 Çarşamba

Yeni Projenin Adı ZEMİN

Fatih Terim'in oyun anlayışı topa sahip olmak ve oyuna hükmetmektir. Bunu hiçbir şekilde anlayamıyorsanız Galatasaray'ın maçlarındaki topa sahip olma yüzdelerine bakarak görebilirsiniz.

Topla oynamak isteyen bir takımın sahasının zemini, tribünlerden baktığınızda yeni yapılmış asfalt yada nasıl anlatayım cillop gibi olmalıdır. Normal şartlarda TT Arena'nın zemininde herhangi bir problem yok ancak mevsim normallerinin üzerinde bir yağmur veya kar yağışı, çok sıcak bir havanın olduğu zamanlarda zemin birden rezil bir hale dönüşüyor.

Burada ise suçlu kesinlike yönetimdir!!!

Stadın üstünü kapatamadıkları, drenaj sorununu çözemedikleri için bugün kaçan puanların sorumlusu tamamen yöneticilerdir. Devre arasında televizyon yayında gösterdi mi bilmiyorum. Abdürrahim Albayrak, saha görevlilerine zemini temizlemeleri için talimatlar yağdırıyordu ve bu taraftarın çok hoşuna gitti. Ama Abdürrahim Albayrak'ın görevi bu değil ki! Abdürrahim Albayrak bir yönetici olarak günü kurtarmanın peşinde koşmamalı. Uzun vadede kulübünün çıkarlarını koruyacak ve geliştirecek projeler üretmeli. Umarım şuan masasının üzerinde bulunan dosyadaki projenin adı ''ZEMİN''dir.



Mevsimlerden sonbahardayız, önümüz kış, arkasından bahar gelecek. Mayıs ayına kadar sürecek bu dönemde zemin yağışlar sebebiyle epey yıpranacak. E zaten sezon başındaki çok sıcak ve nemli havalarda da yıpranıyor. Yani mayıs ayında oynanacak bir iki maç dışında bu zeminin ''bu Galatasaray'' için avantajlı halde olma şansı yok.

Abdürrahim Albayrak'tan ricam şudur ki zemini elverişli hale getiremeyeceklerse Fatih Terim'i haberdar etsinlerde en azından hocamız takımın oyun yapısını değiştirsin.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About