17 Ekim 2012 Çarşamba

Pollyanna'dan İnciler

Pollyanna ile yaptığımız röportaj sonrasında kendisinin rüyalandığını ve Türkiye'nin dünya kupası eleme grubundaki bütün maçların skorlarını gördüğünü söyledi. Sizinle paylaşmak istedik. Sonuçlar şöyle:

5. HAFTA

Hollanda 4-0 Estonya
Macaristan 0-0 Romanya
Andorra 1-3 Türkiye

Arka arkaya aldığımız iki mağlubiyetten sonra Andorra'yı handikap yaparak yeniyoruz ve Macaristan ile Romanya'nın beraber kaldığı haftada farkı bir nebze olsun indirerek Macaristan maçı öncesinde zevke geliyoruz.

6. HAFTA

Estonya 3-0 Andorra
Türkiye 2-1 Macaristan
Hollanda 3-0 Romanya

Rakiplerimizden Macaristan'ı 2-1'le geçiyoruz. İkili averajda gerilerinde kaldık o yüzden artık herşey bizim elimizde değil. Ama yinede Hollanda'nın Romanya'yı geçmesiyle rahat bir nefes alıyoruz.

7. HAFTA

Romanya 1-1 Macaristan
Türkiye 5-0 Andorra
Estonya 2-2 Hollanda

İç sahada Andorra'ya 5 atarak averajımızı toparlıyoruz. Bu arada Romanya ile Macaristan bir kez daha berabere kalarak ekmeğimize yağ sürüyorlar.

8. HAFTA

Andorra 1-6 Hollanda
Macaristan 1-0 Estonya
Romanya 1-3 Türkiye

Romanya deplasmanından da galibiyetle dönüyoruz. Ağlamak istiyorum sayın seyirciler :(

9. HAFTA

Hollanda 2-0 Macaristan
Andorra 1-4 Romanya
Estonya 1-2 Türkiye

Zor bir deplasman daha iddiası kalmayan Estonya'yı 2-1'le geçiyoruz.  Hollanda'da Macaristan'ı ülkesine eli boş gönderiyor ve grupları ikinci olarak tamamlamayı garantiliyoruz. Son maçımız iç sahada Hollanda ile.

10. HAFTA

Macaristan 3-0 Andorra
Romanya 2-2 Estonya
Türkiye 2-0 Hollanda

Gruptan çıkmayı aylar öncesinden garantileyen Hollanda'yı 2-0 gibi net bir skorla geçiyor ve dünya kupası için playoff oynama hakkı kazanıyoruz.

1. Hollanda 25 puan
2. Türkiye 21 puan
3. Macaristan 17 puan
4. Romanya 15 puan

İşte Pollyanna'nın rüyasında gördüğü budur arkadaşlar. Pollyanna'dan hiçbir şey öğrenmediysem hayata olumlu bakmayı öğrendim. Sizde deneyin Pollyanna yanılıyor olamaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About