21 Ağustos 2012 Salı

Cluj'dan Güzel Haber



Galatasaray'ın bu sene doğrudan katıldığı Şampiyonlar Ligi'nde gruplara 3. torbadan katılabilmesi için playoff maçlarında oynayan ve puanı bizden yüksek olan minimum iki takımın elenmesi gerekiyor. Bu takımlar; Anderlecht, Basel, Dinamo Kiev ve Panathinaikos.

Bu akşam sahaneye çıkan takımlar Basel ve Dinamo Kiev'di. Dinamo Kiev, Mönchengladbach'ı deplasmanda 3-1 yenerek turu garantiledi. Güzel haber ise İsviçre'den geldi. Cluj, ilk yarının sonlarında 1-0 geriye düşmesine rağmen skoru 2-1'e getirdi ve maçta bu skorla sona erdi. Deplasmanda alınmış bu galibiyet turun habercisi olabilir.

Kaldı geriye elenmesi gereken bir takım daha. Anderlecht, deplasmanda Güney Kıbrıs temsilcisi AEL ile karşılaşacak. Bu eşleşme kağıt üzerinde sürprize gebe görünmüyor. Asıl yoğunlaşıp totem yapmamız gereken eşleşme Malaga - Panathinaikos mücadelesi olacak. İki takımda maddi sorunlar yaşıyor olsalar da tur atlaması işimize gelecek olan taraf Malaga. İlk maç İspanya'da oynanacak. Rövanşlar ise önümüzdeki hafta.

3. torba ihtimali yarından sonra biraz daha yükselebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About