21 Temmuz 2012 Cumartesi

Java Cup Yalan Olunca


Galatasaray'ın Endonezya'da Everton, Endonezya ve Malezya Milli takımları ile oynaması planlanan Java Cup konaklama sorunları nedeniyle iptal olunca Fatih Terim, Süper Kupa maçı öncesinde takımı test etmek amacıyla yeni bir hazırlık maçı ayarlamak istiyor. Bunun için ilk teklif Fulham'a yapılmış ve Londra ekibinin teklifi anında kabul ettiği belirtilmiş.

Fulham sezon öncesi prova açısından iyi bir test olabilir. Maçın TT Arena'da oynanacak olması da taraftarların sezon öncesinde Burak, Hamit, Amrabat gibi yeni transferleri görmesi açısından mantıklı. Geçtiğimiz sezon aynı şekilde Liverpool ile bir hazırlık maçı oynanmıştı ve Galatasaray maçı 3-0 kazanmıştı. 

Yalnız şunu da eklemek gerekir geçtiğimiz sezon Galatasaray, Liverpool'un yanı sıra Inter ve Real Madrid ile de hazırlık maçları yapmıştı ki o sezon Avrupa'da yer alınmayacaktı. Ancak bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne direk katılacak olunmasına rağmen şimdiye kadar Fulham'dan daha üst düzey bir takım ile hazırlık maçlarının haberi bile çıkmadı tabi Everton'ı saymazsak ki o maç zaten Galatasaray, Java Cup'a katılmayacağı için iptal oldu. Umarım Fulham, üst düzey takımlarla hazırlık maçları zincirinin ilk halkasını oluşturuyordur.

Haber kaynağı: WEBASLAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About