17 Temmuz 2012 Salı

Fabian Ernst'i Göndermek


Bazı futbolcular vardır. Zor zamanlarda onlardan bazı şeyleri 'FEDA' etmesini beklersin. Ama bazıları vardır ki onlara da her ne koşulda olursa olsun herşeyi 'FEDA' etmelisin. Gel gör ki Beşiktaş, akıl almaz işlerine bir yenisini daha ekledi ve Egemen'den sonra Fabian Ernst'ten de vazgeçti ve Alman oyuncu Kasımpaşa ile anlaştı. Önümüzdeki sezon 4-3-1-2 yada 4-1-3-2 dizilişiyle sahaya çıkacak takım için Samet Aybaba neden böyle bir tercih yaptı anlamak güç.

Ernst, hem saha içindeki disiplini ve devamlılığıyla hemde saha dışındaki efendiliği ve çalışma azmiyle gençlerle dolu kadroda çok iyi bir rol model olabilecekken Beşiktaş bu fırsatı elinin tersiyle itti. Egemen'den sonra ikinci ıska. Şimdi bu genç futbolcular kendilerine her transfer döneminde gönderilmek istenen Holosko'yu mu örnek alacaklar? Sakatlandığında ülkesine gidip 10 kilo fazlayla dönen Quaresma'yı mı?

Beşiktaş, bu hamleyle sadece Ernst'ten vazgeçmiş olmayacak. Sahadaki isyandan, antremanlardaki Alman disiplininden, doğru yaşama şeklinden de vazgeçmiş olacak. Ernst, gittiği takıma hayırlı olsun!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About